Uitnodiging en agenda ALV KC op 13 mei 2015

Op woensdag 13 mei 2015 zal de Algemene Ledenvergadering van de KCNHZ plaatsvinden. Bijgaand gelieve u de agenda voor deze vergadering aan te treffen. De notulen en het jaarverslag van de secretaris zijn openbaar geplaatst op de website, http://www.kcnoordhollandzuid.vvd.nl/vergaderingen_25001/.

Het financieel jaarverslag wordt niet openbaar gemaakt via de website en is alleen in te zien via MijnVVD.nl. Daar is het geplaatst onder het kopje Documenten van en voor Kamercentrale Noord-Holland Zuid. Inloggen voor MijnVVD gebeurt met uw lidnummer en persoonlijk wachtwoord. De overige stukken voor deze vergadering zijn ook in te zien via MijnVVD.nl.

Datum: 13 mei 2015 20.00 uur

Plaats: Felison Terminal- Sluisplein 55- 1975 AG- IJmuiden.

ROUTEBESCHRIJVING:

Felison Terminal / Cruiselounge

Auto

Neem de A9 en neem de afslag IJmuiden / Beverwijk (A22). Volg de borden IJmuiden en sla linksaf bij de stoplichten. Volg vanaf het Pontplein (veerboot naar Velsen Noord/Beverwijk) de Kanaaldijk langs het Noordzeekanaal (aan uw rechterhand). Hier staan borden naar Newcastle aangeven. Neem de afslag De Geul, onder het viaduct door. U komt dan uit op de Dokweg. Volg de Dokweg en neem de eerste weg naar rechts (bij het Shell station). Volg de Halkade. Deze weg komt uit bij de haven in IJmuiden. U kunt inchecken bij de Felison Terminal.

Openbaar vervoer

U kunt met Connexxion lijn 74 vanaf station Beverwijk of vanaf de Fast Flying Ferry in IJmuiden naar de Felison Terminal. U stapt dan uit bij de halte Oranjestraat. Vervolgens is het nog ongeveer 5 tot 10 minuten lopen naar de terminal. De ingang naar de kantoren vindt u aan de rechterkant van de terminal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *